16 august 2009

SKET SiDEN SiDST?


- har på det seneste ikke haft overskud eller tid til at blogge, da der har foregået så mange ting! mest pga. at jeg er begyndt til kørekort for vil sgu bestå!! og nu er kæresten igen ude og "rejse" for at dyrke sin hobby sammen med gutterne - og det går kun ud på at gå på jagt.. så han efterlader mig denne gang lidt over en uge! øv bøv altså.. :o( og det er ikke længe siden han var i polen. så alone again!!
i mandags havde jeg en testmaskine med hjem for at se om jeg havde søvnopnø, da jeg har været til øre-næse-hals specialist pga. at jeg snorker ufattelig meget og sommetider holder vejret mens jeg sover, men ikke altid. og alle de nætter har gået ud over min kæreste så han har sommetider været nødt til at gå ind i stuen og sove. sorry skat! :/ .. så jeg måtte jo skride til handling - blive undersøgt! så jeg skulle sove med sådan en maskine på maven og med bånd rundt om brystet og taljen og en ledning rundt om min finger - som ovenikøbet lyste rød og plus en ilt ledning som skulle give mig ilt i næsen lige som på sygehuset FUCK den var irriterene?! mh. men jeg kunne sgu ikke sove med det så meget søvn fik jeg ikke pga jeg lagde og kunne mærke det hele rundt om mig!
HELDIGVIS havde jeg ikke søvnopnø - pyha siger jeg bare, for bare at tænke på at jeg skulle sove med den hele mit liv. NEJ NEJ NEJ - hell no om jeg ville?!? så jeg blev utrolig glad, men fik så afvide at jeg skulle have fjernet mine mandler for de er ret store efter jeg havde kyssesyge - hvilket snorken også begyndte efter det. så jeg ser frem til ikke at have halsbetændelse igen også. men de siger at man er sølle og syg efter sådan et indgreb - nogen der har oplevet det!?!? gode råd, ville hjælpe mig meget :o)


- Camille ..

3 kommentarer:

  1. Lækker blog!!

    Tjek evt. min blog ud :)
    snapshots-by-molin.blogspot.com

    SvarSlet
  2. mange tak! .. har dog ikke været på længe som du nok har set, men håber da jeg kommer i gange igen.. tak, er også blevet fast læser! kanon blog :)

    SvarSlet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet